O nama

ALU-FORMA obiteljsko je poduzeće osnovano 10. travnja 1987. godine. Isprva je poduzeće bilo zamišljeno kao bravarska zanatska radnja, koja je brojila svega troje zaposlenih.

2002. godine osniva se tvrtka ALU-FORMA d.o.o. Polako se poslovanje počelo širiti te je sagrađen novi proizvodni pogon 2006. godine veličine 1.200 m2. Sukladno proširenju poslovanja povećavao se i broj zaposlenih, te je ALU-FORMA imala 20 djelatnika.

2015. godine sagrađen je dodatni proizvodni pogon veličine 1.800 m2 opremljen najsuvremenijom tehnologijom za proizvodnju aluminijskih fasada i čeličnih konstrukcija te ALU-FORMA danas broji 50 djelatnika.

 

Proizvodni pogon ALU-FORME smješten je u novoj industrijskoj zoni u Krapini, 40km udaljeni od glavnog grada Zagreba. Opremljen je najsuvremenijim strojevima smještenih u proizvodnoj hali veličine 3.000 m2. Visokotehnološki CNC strojevi omogućavaju proizvodnju koja je u potpunosti automatizirana, a stalnu kontrolu nad njom vrši stručni tehnički kadar. Dobavljači ALU-FORME su vodeći svjetski proizvođači potrebnih materijala, te su dodatna garancija za osiguranje visoke kvalitete finalnog proizvoda.

ALU-FORMA svakodnevno vodi brigu o svojim djelatnicima jer su upravo oni ključ njenog uspjeha. Ulaganje u ljudski kapital već je odavno jedan od glavnih prioriteta njenog poslovanja. Upravo se time ALU-FORMA i pozicionira kao poduzeće društveno odgovornog poslovanja kako na hrvatskom tako i na europskom tržištu. Korištenje najnovijih tehnoloških metoda, omogućava nam svrstavanje ALU-FORME u vodeće hrvatske tvrtke u toj branši, što potvrđuju i brojni izvedeni projekti od privatnih kuća do škola, bolnica, stadiona i hotela.

Dugogodišnjom tradicijom, obogaćenom znanjem, iskustvom i stručnošću djelatnika te neprestanim ulaganjem u nove tehnologije ALU-FORMA osigurava ugodan i siguran prostor te olakšava i uljepšava Vašu svakodnevnicu bilo gdje se nalazili. Zadaća je ALU-FORME realizacija projekta od samog planiranja pa do kompletnog završetka te zadovoljiti visoke standarde domaćih i stranih investitora imajući na umu estetiku, funkcionalnost i energetsku učinkovitost. Tvrtka ALU-FORMA omogućava Vama i Vašim bližnjima ljepotu i kvalitetu življenja.

Kvaliteta i zaštita okoliša:

  • sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015
  • zaštita okoliša ISO 14001:2015
  • kontrola proizvodnje EN 1090-1:2009+A1:2011
  • pogon zavarivanja ISO 3834-3:2007

Vizija

Postati vodeće poduzeće na europskom tržištu stvarajući nove svjetske trendove u proizvodnji i tehnološkom razvoju naših proizvoda na veliko zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenika te šire zajednice. Najvažniji dio naše vizije je održivi razvoj i suživot s prirodom. Kreirati i širiti proizvode koji štede energiju te tako doprinose manjem ispuštanju štetnih plinova u okoliš.

Strategija

Vodeći brigu o svakom klijentu, zaposleniku i široj zajednici stvarati dodanu vrijednost na našu primarnu djelatnost, te svakim novim radom podizati kvalitetu poslovanja na zadovoljstvo svih s kojima direktno ili indirektno surađujemo.

Misija

Inovativnošću, novim tehnologijama, vrhunskim materijalima te velikom stručnošću naših zaposlenika ispostaviti svakom klijentu visokokvalitetan i jedinstven proizvod obogaćen sigurnošću, energetskom uštedom te funkcionalnošću što omogućava bolju kvalitetu življenja.