Proizvodnja

Proizvodni pogon ALU forme smješten je u novoj poduzetničkoj zoni u Krapini, 40km udaljeni od glavnog grada Zagreba. Opremljen je najsuvremenijim strojevima smještenih u proizvodnoj hali veličine 1200m2. Visokotehnološki CNC strojevi koje posjedujemo, omogućavaju proizvodnju koja je u potpunosti automatizirana a stalnu kontrolu nad njom vrši naš stručni kadar. Naši dobavljači su vodeći svjetski proizvođači potrebnih materijala, te su nam dodatna garancija za osiguranje visoke kvalitete finalnog proizvoda koji isporučujemo našim klijentima.

Vrlo smo ponosni na našu projektnu proizvodnju koja nam omogućava da specifične projekte odradimo i dovedemo do samog savršenstva cjelokupnom izmjenom prostora. Za takve prilike u sklopu tvrtke nalazi se projektni ured te inženjering kako bi našim klijentima osigurali najbolju funkcionalnost i kvalitetu. Želeći još dodatno poboljšati poslovanje i odnos prema okolini u naš sistem uveli smo sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001:2008 te sustav zaštite okoliša prema normi ISO 14001:2004, čime smo dodatno potvrdili društveno odgovorno poslovanje.

Zaposlenici u sektoru proizvodnje svoje su obrazovanje stekli na tečajevima položenih od inozemnih specijalista za upravljanje strojevima i kontroliranja proizvodnje te su glavni odgovorni za izradu ovako zahtjevnih proizvoda. Održavanje strojeva i opreme te koordinaciju projekata vode naši inženjeri i tehničari.
Tvrtka svojim dugogodišnjim iskustvom ima izuzetna postignuća u projektnoj proizvodnji. Neprestanim ulaganjem u nove tehnologije, te edukacijom zaposlenika osiguravamo praćenje ali i kreiranje novih trendova u poslovanju i proizvodnji u svrhu ostvarenja naše ranije spomenute svrhe postojanja izraženih kroz misiju i viziju poduzeća.