O nama

O nama
Vizija
Strategija
Misija
O nama

ALU forma d.o.o. obiteljsko je poduzeće osnovano 10. travnja 1987. godine. Isprva je poduzeće bilo zamišljeno kao bravarsko zanatska radnja, koja je brojila svega troje zaposlenih. 2002. godine osniva se poduzeće ALU forma d.o.o. Polako se poslovanje počelo širiti,te je sagrađena nova proizvodna hala 2006. godine. Sukladno proširenju poslovanja povećavao se i broj zaposlenih, tako da ALU forma danas broji 20 zaposlenika.

ALU forma svakodnevno vodi brigu o svojim djelatnicima jer upravo su oni ključ njenog uspjeha. Ulaganje u ljudski kapital već je odavno jedan od glavnih prioriteta njenog poslovanja.

Upravo se time ALU forma i pozicionira kao poduzeće društveno odgovornog poslovanja kako na hrvatskom tako i na europskom tržištu. Korištenje najnovijih tehnologijskih metoda, omogućava nam svrstavanje ALU forme u vodeće hrvatske tvrtke u toj branši, što potvrđuju i brojni izvedeni projekti od privatnih kuća do škola, bolnica, stadiona i hotela. Svakom projektu prilazi se s puno žara i volje za njegovo kvalitetno izvršenje, bez obzira na samu veličinu projekta. Upravo nam ta činjenica dodatno omogućava kvalitetan i profesionalan odnos s našim prošlim, sadašnjim i budućim klijentima. Hvala Vam što se nam pružili svoje povjerenje i što vjerujete u nas.

Dugogodišnjom tradicijom, obogaćenom znanjem, iskustvom, stručnošću naših zaposlenika te neprestanim ulaganjem u nove tehnologije osiguravamo ugodan i siguran prostor te olakšavamo i uljepšavamo Vašu svakodnevnicu bilo gdje se nalazili. Naša je zadaća realizacija projekta od samog planiranja pa do kompletnog završetka te zadovoljiti visoke standarde domaćih i stranih investitora imajući na umu estetiku, funkcionalnost i energetsku učinkovitost. Tvrtka ALU forma omogućava Vama i Vašim bližnjima ljepotu i kvalitetu življenja.

Vizija
Vizija

Postati vodeće poduzeće na europskom tržištu stvarajući nove svjetske trendove u proizvodnji i tehnološkom razvoju naših proizvoda na veliko zadovoljstvo naših klijenata, zaposlenika te šire zajednice. Najvažniji dio naše vizije je održivi razvoj i suživot s prirodom. Kreirati i širiti proizvode koji štede energiju te tako doprinose manjem ispuštanju štetnih plinova u okoliš.

Strategija
Strategija

Vodeći brigu o svakom klijentu, zaposleniku i široj zajednici stvarati dodanu vrijednost na našu primarnu djelatnost, te svakim novim radom podizati kvalitetu poslovanja na zadovoljstvo svih s kojima direktno ili indirektno surađujemo.

Misija
Misija

Inovativnošću, novim tehnologijama, vrhunskim materijalima te velikom stručnošću naših zaposlenika ispostaviti svakom klijentu visokokvalitetan i jedinstven proizvod obogaćen sigurnošću, energetskom uštedom te funkcionalnošću što omogućava bolju kvalitetu življenja.